roliga sällskapsspel
Everyday life,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Sällskapsspel till sommaren

I sommar ser jag fram emot många mysiga sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Och vad är trevligare än att sitta och spela sällskapsspel tillsammans? Vi har haft ett gäng på vårt sommarställe som vi har spelat ett tag nu, mestadels frågespel, jag har mitt Monopol (World of Warcraft Edition), och vi har vanliga kortlekar. Men vi kände att det var dags att fylla på i spelutbudet så igår beställde jag hem fyra spel att ha i sommar:


  1. Speak Out – Detta har jag bara kört en gång förut då en vän hade med sig det till vårt sommarställe. men det var riktigt roligt. Vissa meningar och ord är verkligen SÅ svåra att säga med munnen helt uppspärrad.
  2. Joking Hazard – Mitt förstahandsval. Vi spelade det hemma hos en vän på Malta nu när vi vad där sist och det var SÅ roligt. Tänk er lite Cards Against Humanity men som en serie.
  3. What do you Meme? – Detta har jag inte spelat tidigare men det såg ut att vara något i min smak eftersom även detta påminner om Cards Against Humanity.
  4. Röda Tråden: Världen – Ett frågespel där man har 10 chanser att gissa svaret. Du får en ny ledtråd för varje gissning men också mindre poäng för varje ny ledtråd du måste få.

Jag skulle även vilja ha nya blandade frågor till mammas och pappas gamla TP som finns på landet. Har sett att det finns frågor med olika teman som: Harry Potter, Starwars, Vänner osv. Men det skulle vara kul med blandat då vi som spelar inte alltid har samma intressen. Och de frågor som redan finns i deras gamla TP är ju skitsvåra. Jag har lixom ingen koll på vem som vann vinter OS 1982 :p

Så om någon vet vart det finns blandade frågor till TP så säg gärna till 🙂

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *