solsängar från chilli.se
Everyday life,  home design,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Solsängar från Chilli.se

I samarbete med Chilli.se

Nu är sommaren på ingång och jag har sett att ett flertal av er där ute redan har invigt uteserveringarna med en lunch eller ett glas vin i solen. Själv älskar jag att sitta på uteserveringar och insupa solens ljus samtidigt som jag njuter av något gott att äta eller dricka. Något annat som jag även gillar är att hänga i lugnet på baksidan eller på en balkong tillsammans med en vän och lite trevligt prat. För att detta ska bli extra trivsamt så är det ett plus om möblerna vi hänger på är bekväma och passar för solhäng.

Något annat jag ser fram emot är att åka till mitt sommarställe i sommar. Det är så otroligt mysigt och lugnt där. Den perfekta platsen att koppla av och njuta av sommaren. Utanför ett av våra hus har vi en stor terrass som solen alltid skiner på och med utsikt över vattnet. Till den skulle det passa perfekt att ha ett par bekväma och fina solsängar att lägga sig i under de soliga dagarna. Ett av mina absoluta favoritsätt att verkligen slappna av, ta en paus från vardagen och samla energi är att lägga mig eller sätta mig ned på en bekväm plats utomhus i den friska luften och lyssna på poddar, läsa tidningar eller lösa korsord. Det är något som jag nämnt tidigare men det är verkligen så underskattat. För mig finns det få saker som är så avslappnande.

Hos Chilli.se finns det massor av fina solsängar och andra utemöbler som passar till alla de tillfällen jag skrivit om ovan. Förutom möbler att ligga och slappna av på i solen så skulle jag även vilja investera i ett gäng härliga utemöbler att ha på terrassen, där man kan sitta och umgås med vänner under de varma sommarkvällarna. Åh vad jag längtar!

utemöbler chilli.se

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *