skriva ett perfekt personligt brev
Samarbeten

Att skriva ett personligt brev

Inlägget är ett samarbete med CV-mallen.se

När det väl är dags för något nytt så älskar jag att söka jobb. Jag tycker det är spännande att bläddra runt bland annonser och se vilka tjänster som skulle passa mig och vilka kvalifikationer de söker som jag besitter. Jag har genom åren lärt mig en viktig sak – Även om det är en eller två kvalifikationer som du inte besitter av det som står med i jobbannonsen så har du fortfarande en chans att få jobbet. Självklart beror det på vilka kvalifikationer det handlar om och hur viktiga de är för tjänsten. Men letar de exempelvis efter en person med en Universitetsexamen inom ett ämne som du inte besitter, men där du istället kan visa år av erfarenhet eller mycket kunskap inom så kan de se över detta. Men då gäller det också att ha ett riktigt snyggt CV med tillhörande och tilltalande personligt brev.

Skriv ett professionellt personligt brev

Jag gissar på att det ofta är vid det personliga brevet som många kör fast. Det är iallafall den delen som jag brukar tycka är knepigast. Att få till det där perfekta personliga brevet som ser både professionellt och tilltalande ut, och som samtidigt framhäver mina kunskaper om vad jag kan bidra till inom företaget. Man vill att texten ska vara intressant från början till slut och inte bli allt för lång. Man vill även få med alla ens bra personliga egenskaper samt vilka kunskaper man har inom området som tjänsten gäller. Att få med allt detta och samtidigt hålla en professionell och personlig ton genom hela brevet är inte alltid det lättaste.

Som tur är så finns det massor av tips och mallar om hur man får till ett perfekt personligt brev. Hos CV-mallen.se hittar du all information som behövs för att få till ett tilltalande text. Förutom mallar att använda sig av så erbjuder de även massor av artiklar med tips på hur du ska utforma ditt CV och personliga brev för olika tjänster.

Med hjälp av CV-mallen kan du få till ett perfekt personligt brev för den tjänst du söker utan att behöva spendera timmar på att fundera ut hur du ska skriva. CV-mallen besöks dagligen av tusentals användare som tar del av deras tjänster för att öka sina chanser att fånga drömjobbet. Företaget är Sveriges mest avancerade personligt brev och CV byggare och de har nöjda kunder Sverige över.

cv-mallen

Tips på artiklar att läsa hos CV-Mallen

Först och främst vill jag tipsa om denna artikel. Den tar upp allt du behöver veta för att få till ett riktigt bra personligt brev. Artikeln kommer även med några viktiga och intressanta punkter längs ner som är riktigt bra att tänka på när man ska söka jobb.

Sedan rekommenderar jag att besöka deras blogg där du finner massor med intressanta artiklar som hjälper dig på traven mot en anställning. Bland deras bloggartiklar kan du bläddra bland kategorier som:

  • Söka jobb – Tips inför ditt jobbsökande
  • Personligt brev – Tips på hur du skriver ett riktigt bra personligt brev
  • Skriva CV – Tips på hur du får till ett tilltalande och professionellt CV, samt vad rekryterare letar efter i ditt CV.
  • Anställning – Tips inför intervjuer, löneförhandling och annat som är bra att kunna.
  • Nyheter – Andra bra tips och artiklar som är jobbrelaterade.

 

Alla de tips och mallar som du finner hos CV-mallen är väldigt bra och användbara. Det gäller trots allt att fånga arbetsgivarens uppmärksamhet från första början för att kunna gå vidare till en intervju där man verkligen kan visa vem man är. För att komma till det steget så är ett bra CV och personligt brev avgörande, vilket gör CV-mallen till en perfekt tjänst för dig som känner att du behöver finslipa på dina kunskaper att få till dessa.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *