Livet som mamma

Tredje dagen på förskolan

Idag är det Fredag och tredje och sista dagen för Zoe på förskolan denna vecka. Jag var med henne hela dagen i Onsdags och Luis igår. Idag är det min tur igen.

Jag var så himla nervös inför förskolan. Att Zoe skulle vara ledsen och inte trivas. Att jag inte skulle komma överens med pedagogerna och en massa annat. Men än så länge har det gått väldigt bra (peppar peppar) och jag är jättenöjd. Zoe lekte på fint utan mig flera gånger. Vaknade upp från tuppluren och lyckades somna om med hjälp av en lärare, trots att jag var i ett annat rum. Och igår fick henne pappa sitta i ett annat rum större delen av dagen då Zoe lekte på själv med de andra barnen. Aptiten är det heller inget fel på, men det tvekade jag aldrig på att det skulle vara. Hon äter i princip allt som serveras och har tyckt om all mat än så länge. Men de har ju en väldigt trevlig kock som jobbar där med och jag tror hon har koll på vad om går hem hos ungarna samtidigt som det blir varierande smakupplevelser.

Uppdatering

Idag var hon lite mer ledsen än de andra dagarna. Men hon har även blivit lite snorig för första gången på typ ett år nu när hon började på förskolan. Så hon kanske känner sig lite hängig. Vi får se hur det går på Måndag när jag lämnar av henne. Förhoppningsvis är hon glad. Hon ska ju inte vara där allt för länge heller innan jag kommer tillbaka och hämtar henne.

Vilket mysigt Halloweenväder det är förresten. Dimmigt och härligt. Jag ska bara mysa inomhus ikväll med min lilla tjej. Efter att hon har lagt sig så kanske jag myser till det lite extra med ett glas vin och lite hemmagjord sushi. Vad ska ni andra göra ikväll?

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *