calpe spain costa brava
Spain,  Travels

En dag i Calpe

På vägen till Altea som vi nu befinner oss i så bestämde vi oss för att ta ytterligare ett stop på vägen. Så imorse anlände vi till Calpe för att spendera dagen där innan vi åkte vidare till Altea och kunde få tillgång till lägenheten.

Calpe verkar hur mysigt som helst. Vackra stränder med ett stor berg längs ut. Men den allra bästa utsikten är när man åker precis ovanför staden då man ser alla vackra villor som ligger i bergen. Åker ni längs Costa Brava kusten någon gång så rekommenderas ett stop där.

Vi har inte hunnit ut för att utforska denna stad ännu, men vi ska strax ta en prommis till en restaurang för att äta middag och sedan får vi se. Hoppas på en tidig kväll i säng eftersom jag känner mig helt slut nu.

6 Comments

 • Jeanette

  Men åh så fint det ser ut att vara! Hade inte klagat på det där 🙂

  Samma här, föredrar verkligen att gå ut på fredagar, känns bättre att ha hela helgen kvar sedan.

 • Joakim

  Trevligt, trevligt kära blogg-vän.. är faktiskt lite avis på dig samtidigt som jag kan sälja mina tillgångar (aktier/fonder) och leva eko oberoende i minst 15 år (har att göra m utg) men jag tvekar lite om vart jag skall flytta/röra mig.. Spanien är så klart ett attraktivt mål men jag önskar av hela mitt hjärta att kärleken min och kärleken din gör mig sällis (tänker ju ej flytta solo) så jag hoppas verkligen jag finner min vänstra hälft inom kort och dewn i skrivande stund gör mig sällis.

  Vilka fina bilder du delar, sååå VACKRA, sååå vackert där, vill jag också boooo och verka.
  ————————————
  ——————————————————-
  Är ditt ställe “Altea” en kommun i Spanien ell har de också s.k landsting som vi?. Minns jag rätt så ligger provinsen i Provincia de Alicante och regionen Valencia, i den östra delen av landet mca 450 km syd-ost om huvudstaden Madrid, STÄMMER DET, fina? Känner du till invånarantalet, 20 ell 30 tusen kanske?

  Nu skall jag skriva klart ett tr progr till kund, vilket han får ratis, jag er och ger till “de rätta”..

  Önskar dig en toppenfin onsdag kväll, (glömt att somliga kallar det fortf “lillördag”? Hi. hi..

  Kramar fr Norrtälje, ;-)..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *