Everyday life,  Livet som mamma

En helg hemma i Stockholm

Torsdag till Söndag så blev det en väldigt intensiv helg hemma i Stockholm. Födelsedagsfirande med räkfrossa på Jungfrusund, 30 års kalas hos vänner, en Lördags brunch med Bloody Marys och en bästisdejt Lördagskväll. Det var med andra ord fullt upp, men SÅ kul! Däremot saknade vi Zoe som fick stanna med mormor och moster på landet. Det är första gången vi åkt iväg en hel helg (3 nätter till och med) utan Zoe.

Första helgen utan Zoe

Zoe blir 2 år i Augusti så vi tyckte att det var dags att testa på att lämna henne med mormor en hel helg (morfar följde med oss upp). Vi hade redan testat två nätter med att låta henne sova i mormor och morfar stuga för att se hur det skulle fungera. Och det har fungerat hur bra som helst! Inte en enda gång har hon varit ledsen och undrat över mamma och pappa. Däremot la hon av världens glädjetjut när hon såg oss komma tillbaka hit igår. Sen turades hon om att krama oss varannan gång under cirka 10 minuter samtidigt som hon glatt ropade “mamma”, “pappa”!

Så nu vet vi att det fungerar fint att låta henne stanna hos mormor och morfar över en helg.

TBE Vaccin

Innan vi lämnade landet för att åka till Stockholm så fick Zoe även ta sin andra TBE spruta. Då fick hon också ett gäng tatueringar med bilder på stora svarta och rosa fästingar för att hon var så duktig. En av bilderna såg rätt äcklig ut om jag ska vara ärlig.. Men vem vill inte ha gigantiska fästingar tatuerade på kroppen liksom? Zoe ville det iallafall, och hon visar stolt upp dem för alla hon träffar.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *