Everyday life

Lediga dagar & egentid

Helgen blev extra lång då denna vecka började med två lediga dagar. Jobbveckan blir dessutom extra kort då jag dessutom är ledig på Fredag. Dessa lediga dagar har spenderat med min älskade Zoe. Idag var vi iväg med min kusins kille och deras barn vid en strand där vi busade och badade halva dagen. Efter det åkte vi tillbaka till sommarstället och fortsatte i de pooler vi satt ut på tomten. När folk klappade igen sina datorer efter att arbetsdagen var slut så blev vi ännu mer som umgicks tillsammans i poolerna. När solen gick i moln så bestämde vi oss för att slå på bastun och fortsätta där.

Att få gå barfota över en grön äng under en sommarkväll efter en lång dag med både bad och bastu är SÅ himla skönt. Jag ÄLSKAR att gå barfota här på landet. Att känna marken under sina bara fötter är nog bland det bästa som finns.

Imorgon är det min tur att jobba. Så medans de andra fortsätter framför kvällens fotbollsmatch så tänkte jag titta på lite serier i min ensamhet med en kopp te och ladda inför mina två arbetsdagar.

Badkrukan Zoe är för övrigt inte någon badkruka längre. Det gick över från ingenstans och nu badar hon för glatta livet 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *