höstbild
Everyday life

1 vecka kvar

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi tar flyget till Spanien. Det ska bli riktigt härligt att få komma till värmen, även om jag älskar den svenska hösten. Jag tycker att alla färger är så otroligt fina och jag älskar att mysa i mörkret med tända ljus. Halloween är även något som jag har älskat sedan barnsben.

Så denna vecka är det fullt upp med packning och planer. Men även tid över att spendera med familjen.

 


Jag har dessutom en hel del svar att fylla i från Madeleines bloggutmaning!

Om jag var tvungen att flytta skulle jag bo…

Gäller det stad i Sverige så skulle jag kanske välja Göteborg eller Jönköping. Men trivs väldigt bra i Stockholm så stannar helst här 🙂 När det kommer till andra länder så skulle jag kunna testa det mesta. Har redan bott på Malta och i Spanien. Får se om man hamnar på någon ny plats i framtiden! Både jag och min partner är öppna för att testa på boende i olika länder. Ett land som varit uppe för diskussion om att kanske bo på under ett år eller något i framtiden är Mexiko.

/Bilder från när jag bodde på Malta

Inälvsmat är något som…

Sällan äter. Nästan aldrig faktiskt. Det är väl gås och anklever. Men med tanke på hur djuren behandlas och hur tillverkningen av detta går till så har jag hållit mig borta från det.

Choklad och vin är något som…

Jag unnar mig väldigt ofta! 😀 Ett fylligt härligt rödvin tillsammans med god choklad är bland det bästa som finns. Tror det kommer bli många mysiga kvällar i höstmörkret med tända ljus, vin och choklad.

Senaste gången jag åt ute…

Var förra veckan på restaurang P. Älskar att äta lunch där. Det finns alltid bra alternativ att välja mellan + att de har en riktigt bra dessert-buffe att mumsa på efteråt. En annan favorit är även att det serveras gott bröd till maten tillsammans med egenvispat smör som är SÅ himla gott!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *