Training

Tillbaka till rutiner

Då var man tillbaka igen från semestern. Det känns alltid lite vemodigt när det snart är dags att åka hem från sommarstället. Speciellt då det redan veckan innan börjar droppa hem folk. I början på sommaren så är det alltid extra mysigt att vara där först. Ha lite lugn och ro innan resten kommer ner. Men det är ju så mysigt bara för att man vet vad man laddar upp inför. I slutet så är det inte lika mysigt att vara ensamma där nere längre, eftersom man vet att de andra har åkt hem för sommaren. Exempelvis så lämnade två av mina kusiner med deras barn redan 1,5 vecka innan vi åkte hem. Snacka om att det kändes tomt + att Zoe var enda barnet kvar.

För er som inte har en aning om hur det ser ut på mitt sommarställe så kan jag snabbt berätta att det är flera stugor som ligger på en stor tomt (2-3 hektar, minns inte exakt). Vi har två stora stugor, två större gäststugor och 3 mindre gäststugor. Vi som är där under somrarna är min familj + mina kusiner.


Back to business

Well nog om mitt sommarställe. Nu är jag tillbaka i Stockholm och tänkte ta mig tillbaka till mina rutiner. Efter att ha slappat runt i flera veckor, ätit ute alldeles för mycket och smuttat på goda öl var och varannan dag så känner man sig inte direkt på topp längre. Men nu är det dags att börja träna igen inför Toughest 2022!

Det betyder dock inte att jag kommer sätta mig själv på diet och hårdträning. Utan det betyder att jag kommer att återgå till mina gamla rutiner jag hade innan sommaren + några finjusteringar. Njuta av god dryck och mat kommer jag att fortsätta med, men inte i samma mängd som under sommaren. Jag har dessutom knappt tränat något alls under mina semesterveckor så det ser jag fram emot att komma igång med igen.

Nu ska det bara bli spännande att se hur många dagar/veckor det tar innan jag känner mig någorlunda tillbaka till mig själv igen fysiskt.

Dag 1 – Denna dag tänkte jag dock starta med hälsosam mat + lätt träning. Jag är extremt trött idag då det tar ett tag att återgå till ett “normalt” sovschema.

För realistiska mål så tänker jag även ha “mitt tidigare jag” som inspiration i min träning 🙂

Självklart har jag en hel del andra rutiner och mål förutom träningen nu när jag är tillbaka i vardagen (nästan, är ledig Tors-Fre denna vecka). Men det får bli ett annat inlägg.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *