Everyday life,  Inlägget innehåller affiliatelänkar

Molniga dagar

Medans många klagar på det dåliga vädret så ser jag det som en möjlighet att vara extra produktiv. Jag får jobb gjort, jag pysslar med egna projekt och jag kommer ut oftare på springturer. Jag tycker detta molniga, lite kyligare väder är perfekt att komma ut och springa i. Luften är fräsch och man orkar mycket mer. Efteråt är det dessutom hur mysigt som helst att slå på en bastu där man kan växla mellan värme och kyla genom att gå ut och in. Då får det gärna regna faktiskt.

Ikväll blir det tacos och skräckfilm. Man får passa på när både jag, min yngsta syster och min kusin Rikard är på samma ställe. Vi är alla tre galna i skräckfilm och älskar att ha filmkvällar med en massa läskiga filmer. Får se om vi hittar något bra att kolla på. Tyvärr är ju också skräck den genre med sämst filmer tyvärr.

Det har även blivit en hel del spelkvällar på senaste här på landet. Vi har köpt massor med roliga spel på både svenska och engelska och ett av de senaste spelen vi köpte var så jäkla kul! Spelet heter Superfight och är på rea just nu. Man får välja en karaktär + en egenskap av de kort man har i handen för att skapa sig en fighter. Men sedan får man även dra en random egenskap som antingen kan göra din fighter bättre eller sämre. Det är hur som helst hysteriskt roligt.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *