frida christina mammablogg
Livet som mamma

En vacker Söndag

Vaknade upp av att solens strålar lös in genom persiennerna denna Söndag. Inte kände jag mig piggare för det, men jag hittar alltid energin någonstans ändå. Luis hade gått upp i förväg med Zoe och i vanlig ordning så avbryter hon sitt glada prat och fnitter till ledsna miner och gråt så fort hon ser sin mamma och inser att hon faktiskt inte har fått någon frukost ännu. Den mat hon fick klockan 00.00, 02.00, 04.00 och 06.00 i morse räknas faktiskt inte.

Efter det har dagen bara flutit på. En promenad i det vackra vädret. Städat undan lite efter gårdagens middag och spelkväll. Hängt i soffan och kollat på Skins. Och sorterat bland alla barnkläder här hemma. En påse för kläder som är för små nu, en påse för kläder hon använder nu, en påse för kläder som ska med till Spanien + en påse med kläder som hon kommer kunna att ha från och med nästa sommar.

Lördagsmys och spelkväll

Hur har er Söndag varit?


Eftersom det här inlägget publiceras så sent och jag aldrig riktigt vet hur morgondagen kommer att se ut så kommer jag att svara på frågorna i Bloggutmaningen för båda den 6e och 7e Oktober.

6e Oktober – På hösten äter jag mer hälsosamt än andra årstider. Sant eller falskt?

Det skulle kunna vara sant. Jag är osäker faktiskt. Men då jag oftast ser hösten som en nystart så brukar jag även försöka äta lite hälsosammare. Dock är jag en obotlig godisgris året runt.

7e Oktober – Är du sådan som storhandlar eller springer in i sista minuten i matbutiken?

Både och. Jag brukar storhandla inför måltider jag planerat att göra hemma. Men sen kan jag helt plötsligt ångra mig när det är dags att laga middag och springer då iväg och handlar till den i sista minuten. Jag tycker även om att gå förbi matbutiker när jag är ute på promenader. Bara för att se om det kanske kan vara något jag behöver köpa hem. Ibland blir man inspirerad att laga olika recept när man ser mat i butikerna.

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *