Everyday life

Årets första inlägg

Idag är det Söndag och mitt nya år börjar officiellt imorgon. Jag brukar inte ha några nyårslöften men detta år har jag flera stycken. Jag kommer däremot att hålla dem för mig själv.

Med tanke på hur förra året utspelade sig så håller jag tummarna för att detta år ska bli bättre. Inte bara för min egen skull utan för världens. Jag hoppas att alla ni som blev påverkade av covid på ett eller annat sätt kommer att få ett betydligt mycket bättre 2021!

De senaste åren har jag fokuserat mer tid på mig själv, mitt välbefinnande och att lyfta fram allt det positiva i livet. Detta kommer jag även att fortsätta med i år. Är det något jag tar med mig från 2020 så är det att man aldrig ska ta saker för givet. Någon nära kan bara försvinna en dag. Situationer i livet kan ta en drastisk vändning helt plötsligt så ta till vara på varje dag och umgås med dina nära och kära. Som tur är så gäller dessa vändningar i livet inte bara något negativt. Mycket positivt kan hända och det har det även gjort detta år. Och det är det som jag kommer att ta med mig in i det nya året och fortsätta att bygga på.

Det nya året började iallafall riktigt bra tillsammans med härliga människor som man verkligen kan vara 100% sig själv med. Det är väldigt viktigt tycker jag. Forcerande relationer är något som verkligen tar på energin, och inte på ett bra sätt. Så om du som läser detta inte har något nyårslöfte eller vill ha ett till så har jag ett tips. Lova dig själv att omges av människor som får dig att må bra. Där du känner att du kan slappna av och vara dig själv till 100%. Det gör gott för själen 🙂

Jag hoppas att ni alla kommer att få ett riktigt bra 2021 med många lyckliga stunder <3

One Comment

  • Carolina

    Fint att ta med det positiva från 2020 och dra lärdomar av det negativa som hände under år 2020. Det är så jag kommer göra också. <3
    Låter som en fin start på nya året, att spendera med dem du kan vara dig själv med. Precis så det ska vara! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *