prinsessan estelles sagostig
Livet som mamma

Prinsessan Estelles Sagostig

Förra veckan hade vi besök av vänner och deras barn. Vi grillade, umgicks och kom iväg på en liten utflykt under Söndagen. Jättemysigt att ses igen då det nästan var ett år nu sedan sist.

Under vår utflykt besökte vi Prinsessan Estelles sagostig som var riktigt mysig. Zoe är nog fortfarande för liten för att uppskatta allt som stigen har att erbjuda, men hon hade rätt kul ändå. Efteråt blev det en tripp till Grännaberget där jag och Luis blev bjudna på räkmackor och fika 🙂

Jag har varit så himla trött de senaste dagarna och hoppas på att få bra med sömn inatt nu. Ska försöka att vara skärmfri sista timman och läsa en bok istället för att verkligen komma till ro.

Varför jag sover så dåligt vet jag inte riktigt. Zoe sover nästan alltid hela nätter nu. Hon vaknar i och för sig rätt tidigt men om jag får sömn med bra kvalitet under natten så spelar det ju inte så stor roll. Sen är det ju så himla mysigt att ha henne bredvid sig om mornarna och gosa lite innan vi går upp och äter frukost. Hon är så himla glad jämt. Däremot upptäckte jag idag vad som faktiskt gör henne riktigt ledsen. Hon kan ramla och slå sig utan att ge ifrån sig ett ljud, hon kan drutta omkull i barnpoolen och hamna under vattnet men endå komma upp precis lika glad. Men gud nåde om man sätter på henne ett par sandaler. Jag har nog aldrig sett henne så ledsen förut. Jag försökte visa henne att det är skönt att gå i (hon springer runt som en galning med sin gåvagn dessa dagar). Men att gå i sandaler var något hon vägrade. De fick åka av igen och jag fick trösta henne.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *