Everyday life

1a December

Trots en hängig Torsdag så blev helgen riktigt bra. Blev det något fynd på Black Friday? Ja det blev det faktiskt. Lite shopping har jag unnat mig denna trevliga helg.

Fredagen bjöd på en massa trevligheter då vår vän Alice hade invigning av sin nya studio. Där var det fullt med vänner och bekanta som alla umgicks och hade kul. Vi träffade även ett annat par som hade med sig sin lilla tjej. Och vet ni vad? Hon är född exakt samma dag som Zoe med ungefär en timmas mellanrum. Vad är oddsen för det? Så det blir att planera in en lite bebisdejt snart 🙂

Lördagen blev lugn. Zoe bestämde sig för att endast vakna en gång under natten och dessutom ge oss sovmorgon till 10.30. Hon måste ha kommit in i lite weekend mode hon också! Dagen bjöd på strandpromenad med några vänner och sedan mysmiddag med vin och film beståendes av Detective Pikachu.

Söndagen har jag spenderat med min vän Alina. Vi har gått lite promenader, hängt på stranden, ätit lunch och tagit en kaffe. En perfekt helg med ett perfekt avslut. Nu ska jag strax krypa till kojs och mysa lite med bebis innan det är sovdags.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *