skönhetsfavoriter
blogg,  Skönhet

Mina höstfavoriter – skönhet

inlägget innehåller adlinks

Det är antagligen inte bara jag som behöver byta ut mina skönhetsprodukter när säsongen går från varmt till kallt? Efter att ha använt samma produkter utan problem sedan i våras så reagerar min hud helt plötsligt inte lika bra på dem när luften blir kyligare och torrare. Jag har därför fått byta ut några av mina krämer just nu till de jag vet fungerar bättre under dessa kyliga förhållanden. Det positiva är dock flera produkter i min vinterrutin är betydligt billigare än min sommarrutin 🙂

Så fort det blir kallt och torrt så känns det som att vissa produkter helt plötsligt är för starka för min hud. Jag blir röd och irriterad or torr i huden. och vem vill ha det så i sitt ansikte?

Här kommer därför några av de produkter som jag får byta ut min hudvård till nu under vintern:

För fler favoriter och ett toppentips för torra fläckar i ansiktet (om du hittar längst ner på inlägget) så kan du kika in på detta tidigare inlägg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *