Everyday life

Mitt nyår

I år firade vi nyår ute på Ekerö hos min syster och hennes sambo. Vi åkte ut redan dagen innan och det slutade med att vi sov över 3 nätter. Det var riktigt trevligt och Zoe hade det hur kul som helst.

Kvällen innan nyår blev det hämtpizza, tv-spel och bara umgås. Vi förstod att det skulle bli en hel del laga mat dagen efter så vi skippade gärna det dagen innan.

På själva nyårsdagen blev det en massa lek och bus för Zoe. Hon hade både min syrras sambos dotter och tre katter att leka med. Det var konstant bus och skratt från morgon till läggdags.

Det blev även att bada i jacuzzin och en massa god mat för allihop. Jag tror att Luis höjdpunkt på dagen var att köra traktor.

För oss vuxna blev det även bastu på kvällen, dans, spel och att skåla in det nya året med fyrverkerier och trevligt sällskap. Firandet fortsatte till klockan 05.00 och jag hade äran att gå upp med Zoe dagen efter. Efter tre timmars sömn var jag faktiskt oförskämt pigg och satt gladligen och lekte med båda barnen tills resten vaknade flera timmar senare.

Vi skulle egentligen ha åkt hem dagen efter men vi hade det alldeles för trevligt så det blev att stanna kvar ännu en natt.

Dagen efter orkade vi inte heller laga någon mat, men vi hade inte heller någon som kunde åka och handla hämtmat. Det slutade med att vi alla var så sugna på sushi att vi bokade en taxi som fick åka och hämta maten på restaurangen och sedan komma och lämna av den. Det blev en dyr men väldigt god sushi som tur var 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *