baby on the way
blogg

Baby nummer 2

Nu när alla nära och kära har blivit informerade om vår tillökning så kan jag också dela med mig av nyheten här i bloggen. Vi väntar alltså på bebis nummer två just nu 🙂

Denna graviditet har helt klart varit annorlunda från min första. Efter att ha varit bortskämd med en riktigt smooth graviditet med Zoe så har denna inte varit riktigt lika snäll. Jag kommer senare att skapa ett inlägg med de största skillnaderna från min första och andra graviditet. Men tills dess så tänker jag börja med att dela med mig av en liten graviditetslista 🙂

Gravid vecka: 24

Mående just nu: Bra!

Cravings: Räkor, mackor (gärna polarbröd) och frukt.

Bebisens kön: Ska vi inte ta reda på denna gången heller.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *