blogg

Aw och myshelg

Eftersom jag var inne i stan i Fredags och jobbade så var jag ju självklart tvungen att köra en AW med min syster och några vänner. Det blev vin, middag och massor med skratt ute men jag var skönt nog hemma runt 23-23.30 tiden redan. Jag skulle trots allt upp till frisören tillsammans med Jenny dagen efter och kunde inte sova hur länge som helst.

Klippning, slingning och nyansering blev det hos frisören i Lördags.

Lördagen och Söndagen spenderades hos min andra syster där det blev middag och övernattning. Söndagen spenderade vi i solen på deras veranda där vi grillade och påskpysslade med barnen. En riktigt mysig helg med lite av varje.

Efter en härlig helg har jag också haft en bra jobbvecka. Kan inte förstå att det redan är Torsdag imorgon. En dag kvar att arbeta hemifrån och sen blir det kontoret på Fredag. Jag räknar dock inte med någon AW på Fredagen utan ser fram emot en lugn helg utan något planerat då det sker så sällan.
Jag blev dessutom med SATS kort idag så jag kanske testar på något pass.

Nu ska jag ta en kopp kamomill innan jag lägger mig ner i sängen för att kolla på något eller läsa.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *