blogg,  Livet som mamma

Junibacken

Förra helgen så spenderade vi Lördagen tillsammans med min syster, hennes sambo och deras barn. Vi planerade att hitta på något roligt med barnen och bestämde oss för att besöka Junibacken. Jag har faktiskt aldrig varit där så jag var nog lika taggad som barnen.

Zoe som är 2,5 var nog kanske lite för liten för vissa saker, men det hon uppskattade mest var nog Pippis avdelning, Mumin-utställningen och Sagotåget. Däremot blev det lite läskigt på slutet av sagotåget och hon drog upp fötterna i sätet och sa “Zoe rädd”. Som tur var hade hon ju mamma bredvid sig och sin stora idol och plastkusin Jolie.

Efter Junibacken tog vi bilen till Bromma och åt en tidig middag på Sorbon. När vi var klara där så var det dags för alla att åka hemåt. Jag stannade till vid en affär och köpte på mig en massa glass och tillbehör. Jag hade nämligen lovat Zoe att vi skulle ha ett riktigt glasskalas och film hemma med familjen på kvällen.

Tips! Välj inte en löningshelg att åka till Junibacken. Vi tänkte inte alls på att det var löningshelg när vi åkte dit men det märkte vi tydligt av när vi var där. Det trillade runt ungar precis överallt :p

3 Comments

  • Yasmine

    Åh, ser fram emot att besöka Junibacken med mina kompisars barn 😊 Har själv aldrig varit där så vore jättekul!
    Hahaha nej ska försöka komma ihåg att inte åka dit en löningshelg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *