kalla mysiga mornar
blogg

Härliga mornar och min favoritfrukost just nu

Att lämna Zoe på förskolan och sedan få en 20 minuters promenad hem i skenet av solen som är på väg upp ger verkligen energi för dagen. Häromdagen var himlen så otroligt fin och trots att det var väldigt kallt så njöt jag verkligen av min morgonpromenad.

Det tillsammans med en riktigt god frukost och en kopp kaffe innan man sätter igång med arbetsdagen är en av mina absoluta favoritmornar. Skulle jag hinna med ett snabbt träningspass, lite yoga eller meditation innan så är den på topp!

Att vi går mot ljusare tider är något jag verkligen sen fram emot och känner i hela kroppen. Jag är så himla taggad på vår just nu och planerar att spendera mycket tid på landet denna sommar.

Favoritfrukost just nu

Som väldigt ofta annars så hamnar havregrynsgröt i toppen av mina favoriter. Gärna med en massa goda bär, frukt, frön och nötter i. Vill jag ha den lite söt utan att hälla på socker eller honung så hackar jag ner banan innan jag värmer på den. Sen toppar jag alltid med kanel, kardemumma och nötsmör.

Jag är dessutom en riktig brödälskare och har på senaste tiden blivit helt besatt av smakrikt grovt bröd där pålägget består av mosad avokado, paprika, rödlök och aromat.

Till detta dricker jag oftast en smoothie med både frukt och grönt i, och en kaffe på nymalda bönor med havremjölk. Oddly good barista! Är den slutsåld i butiken så tycker jag att Garant Barista fungerar bra den också.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *