snacksbord
blogg

Kalas x2

Under helgen som var så var vi bortbjudna på två kalas. Det ena ägde rum under Lördagen hemma hos min farbror och det andra under Söndagen på Leos Lekland. Det ena var mer för vuxna och det andra för barn (obviously). Men Zoe hade det riktigt roligt även under Lördagen då hon fick träffa lite nya människor att “leka med”. Jag såg knappt skymten av henne under kvällen då hon älskar att glida runt och socialisera sig med nya personer.

Under Söndagen var jag sedan uppe med tuppen (Zoe) under ett par timmar innan jag begav mig hem till en vän i Älvsjö. Där bjöds det på riktigt trevligt häng med en massa godsaker innan det var dags att bege sig till Leos.

Det var Zoes kompis Elias som fyllde 5 år och hade abonnerat undervattensrummet. Efter lite fika, paketöppning och sång så fick alla barnen springa iväg och leka som de ville. Zoe älskar Leos Lekland och kommande timmar bestod av att jag fick springa efter Zoe bland bollhav, tunlar, rutschkanor och annat.

Precis när jag lyckats övertyga henne om att vi nog borde åka hem nu så sprang hon såklart in i sin pojkvän från förskolan. Att sära på dom två är inte det lättaste. Jag fick tillslut kalla in förstärkning av Zoes pappa Luis som lyckades fånga Zoe. (inte lika dramatiskt som det låter). Men det blev en bilfärd hem med skrik och gråt. Vi bestämde dock att vi får åka tillbaka dit tillsammans med Zoes pojkvän och hans mamma snart igen.

På kvällen var jag helt slut och kunde inte hålla ögonen öppna längre än till 20.40.

Imorgon åker jag iväg på en liten weekendresa och kommer inte att ha med mig datorn. Så vill ni spana lite på hur min helg ser ut så kan ni kika in på min instagram istället 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *