mat och the beatles
blogg

En helg till tonerna av The Beatles

Den tredje och sista helgen som barnens farmor spenderade hos oss så hade vi bokat in en kväll med The Beatles tema på Hesselby slott. I bokningen ingick det en 3-rätters middag och live musik i form av låtar av The Beatles.

Jag som dagarna innan hade lidit av extrem sömnbrist började få lite smått panik över att ha med mig båda barnen. Det var nämligen ingen annan som skulle ha med sig sina barn. Zoe som är en väldigt aktiv 4,5 åring gillar inte alltid att sitta still eller lyssna på vad man säger. Min panik var dock helt obefogad då det fungerade hur bra som helst.

Till Maia som numera äter mat förutom att ammas så hade jag med mig en klämmis och majskrokar. Även om jag inte har några problem med att amma offentligt så var det skönt att kunna njuta av en hel middag ute utan att behöva langa fram tuttarna vid matbordet för en gångs skull. Och Zoe var nöjd med sin hamburgare som var det som erbjöds barn under kvällen.


Jag var den enda i vårt sällskap som valde fisken som huvudrätt. De andra valde hängmörad rostbiff. Jag väljer nästan alltid något vegetariskt eller fisk och skaldjur när jag går ut och äter.
Vad väljer ni helst? Kött, fisk eller vegetariskt? 🙂


När bandet började spela så hade Maia somnat och låg precis utanför lokalen vid en öppen dörr (fortfarande inomhus) så att jag både kunde se och höra henne. Samtidigt hade jag Zoe i knät med mig som satt och lyssnade på musiken.

Efter några låtar så vaknade Maia till i sin vagn och jag gick då ut för att vara med henne medans Zoe bytte plats till Luis knä. Men även hon kom ut efter en stund. Jag gick då bort till ett rum med biljard där man fortfarande kunde höra musiken och spelade biljard med händerna (insåg rätt snabbt att pinnen inte var någon bra ide :p) tillsammans med Zoe medans Maia tittade på.

Jag kunde sedan njuta av en god öl tillsammans med resten av vårt sällskap innan det var dags att bege sig hemåt. Zoe berättade dagen efter att hon hade tyckt att kvällen innan var rolig. Och jag som hade trott att hon skulle tycka precis tvärt om och haft lite ångest för det innan.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *