klä sig snyggt som gravid
Min Graviditet

Att klä sig som gravid

Det var bland det första jag började kolla på i början av min graviditet, kläder. Vad behöver jag? Vad finns det för gravidkläder? Kommer jag att trivas i dessa? I ärlighetens namn så har jag testat ett par plagg en gång på H&Ms gravidavdelning. Jag köpte 0 av dessa. Istället har jag valt att beställa hem gravidleggings och gravidstrumpbyxor, thats it. Resterande plagg som jag använder är i normala storlekar men som jag fortfarande kan stor mage i.

Klänningar i stretchigt material, eller som är tajta högst upp och sedan pösiga i magen. Stora skjortor där jag sedan sätter ett midjebälte under brösten och slappa t-shirtklänningar. Jag har även köpt mig bekväma klackar som är lite bredare och skönare att gå i.

Jag har alltså använt “normala” kläder under hela min graviditet (6+ månader) hittills. Jag misstänker dock att jag kommer behöva införskaffa mig ett gäng mer gravidvänliga plagg inför sista månaden/månaderna?


Några av de kläder som jag använt mycket nu under min graviditet är faktiskt de klänningar som jag beställde från Shein och visade i detta inlägg.

produkter från shein

Klänningarna är perfekt pösiga över magen och bikinis kan jag ju använda hur som helst då magen får vara fri.
Men jag tar gärna emot tips på vart det finns lite roligare gravidkläder tills dagen kommer då jag måste införskaffa mig i lite sånt 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *