blogg

Sweden Rock Festival

Det var så himla kul att äntligen få vara tillbaka på Sweden Rock Festival. Detta år åkte jag tillsammans med min kusin, hennes kille och två nära vänner. Vi hade hyrt en stuga i närheten av festivalområdet och hade en otroligt trevlig och rolig vistelse.

Jag tycker att människorna på Sweden Rock är så underbara samtidigt som jag älskar den musik som spelas. Stämningen är alltid på topp och man springer ständigt in i bekanta ansikten.

Bäst på Sweden Rock

Bästa banden? – Man har alltid vissa band man är där för att se, men det betyder inte att det är just dom som är bäst på scenen. I år hade jag det toppen framför scenen på framförallt Alestorm, Megadeath och Volbeat. Det sistnämnda hade jag inte ens planerat att se men blev väldigt positivt överraskad.

Bästa maten? – Jag var SÅ glad över att se så mycket ny man att välja mellan både inne på festivalområdet och utanför. När man inte äter kött är det inte alltid så lätt att hitta något. Men de hade en vietnamesisk food truck som jag åt vid flera gånger + en vego bowl vagn. Sen var det även flera ställen som erbjöd vegetariska varianter av sin mat.

Roligast på festivalen? – Det är ju helt klart att springa på välkända ansikten men också att träffa nya människor. Även om jag uppskattar egentid så har jag alltid varit väldigt social. Jag älskar verkligen att träffa nya människor, oavsett om det är tillfälligt eller om det resulterar i långa vänskaper.

Vill jag åka tillbaka? – JA!

Boendet på sweden Rock – Jag kommer för resten av alla år som jag åker dit att försöka boka stuga. Visst, det är dyrt, men det är så himla värt det. Jag börjar känna mig lite för gammal för att tälta på en camping och föredrar helt klart bekvämligheterna med att ha stuga.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *