Inredning / Hemmafix,  Samarbeten

Sängar från Babylove

I sammarbete med Babylove.se ❤

Efter att ha flyttat till vår nya lägenhet så sitter jag så ofta jag bara kan och kikar runt bland hemsidor efter inredning till alla våra rum. Ett av rummen som vi ska inreda är ju Zoe’s rum. Samtidigt som det är mycket att fixa med så är det också otroligt roligt att planera och köpa in nytt. En av de sajter vi besöker en del just nu är Babylove.se som erbjuder massor av fin inredning till barnrummet + mycket mer.

Då Zoe fortfarande har sin gamla säng så håller vi just nu på att kika runt bland deras barnsängar. De erbjuder så otroligt många mysiga alternativ som skulle passa perfekt i Zoe’s rum. Jag gillar ju sängar som bidrar med riktig mysighetsfaktor som nästan ger lite “koj-känsla”. En sådan säng hade jag själv älskat som liten! Om ni inte riktigt förstår vad jag menar med koj-känsla så kan ni kika på bilderna nedan.

Sänghimlar

Vill man istället ha en vanlig säng utan tak så kan man fortfarande få den där mysiga känslan med hjälp av en sänghimmel. Hos Babylove hittar du massor med fina sänghimlar att piffa till barnens sovrum med. De flesta av deras himlar kommer dessutom med tillhörande ljusslinga för att ge den där extra mysfaktorn till rummet.

En sänghimmel behöver inte nödvändigtvis hänga över en säng. Du kan även skapa en myshörna i barnets rum med hjälp av denna. Skaffa en mjuk matta och några fluffiga kuddar, häng över en sänghimmel och låt det bli en mysig läshörna för ditt barn. Eller en plats där ni kan sitta och läsa sagor tillsammans.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *