åker
blogg

Njuter av lediga dagar på landet

Idag är jag ledig. Det är inte min första semesterdag eftersom jag tog ut några under veckan på Sweden Rock, men det är min första lediga dag efter det. Då jag bytte jobb i våras så har jag ingen betald semester i år vilket gör att jag har spridit ut mina lediga dagar lite. Och lediga dagar på landet tillsammans med min Zoe är ett måste!

Min första lediga dag började på absolut bästa sätt – Morgonmys med Zoe. Då Luis är i Stockholm och jobbar så är det bara jag och Zoe här i stugan under hela denna vecka. Varje morgon ligger vi och kramas och pratar med varandra. Jag älskar att ställa frågor till henne för att se vad hon ska svara.

Efter morgonmyset körde jag ett kortare yogapass på altanen under mitt kastanjeträd. Asså bästa sättet att väcka kroppen på morgonen. Jag minns för två år sedan när jag spenderade ungefär 6 månader av året här på landet. Då startade jag nästan varje morgon med ett yogapass. Jäklar vad bra jag mådde då.

Nu ser livet lite annorlunda ut (på ett positivt sätt) så jag har inte riktigt samma tid till sådant. Däremot så hittar jag alltid på stunder under dagen där jag landar i nuet och bara mår bra. Bland annat tar jag promenader i skogen, mediterar, ligger och läser i en hängmatta eller bara njuter av utsikten med ett gott glas vin eller en smoothie.

Att bara släppa allt, fokusera på nuet och ta några djupa andetag ett par gånger om dagen gör susen!

Men även om de tidigare inte har varit lediga så har jag njutit till fullo av att vara här ändå, vilket ni kan se ovan )

Btw – Vinet som ni ser på bilder var otroligt gott! Jag gillar ljusa rose viner (bilden har filter) som inte är söta.
Vinet heter Ultimate Provance och jag beställde ett gäng till systembolaget tidigare i somras.

Vi bytte även ut de vanliga chipsen till sötpotatis chips när vi la på crème fraiche och rom. Det var helt klart en uppgradering.

Nu ska vi snart iväg på dagens äventyr så jag får kika in här senare. (Ja jag planerar att kicka igång bloggen på riktigt igen).

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *