födelsedagsfrukost
blogg

30 Dagar utan godis

Eftersom sommaren brukar bjuda på lite extra mycket god dryck så valde jag att skippa alla andra “sötsaker” under 30 dagars tid. Med andra “sötsaker” så menar jag godis, fikabröd och glass. Läsk och saft är något som jag aldrig dricker annars ändå.

Med tanke på den godisgris jag faktiskt är så gick det förvånande bra. Luis brukar alltid säga att jag alltid ska göra allt så extremt, att jag alltid kör på allt eller inget. Men det är just det som fungerar allra bäst för mig. Att minska ner på saker eller bara få äta “godsaker” vissa dagar i veckan fungerar typ inte. Samma sak när det gäller att bara minska mängden. Typ “Ät bara en rad av chokladkakan Frida och sen är det bra“… Fungerar det ens för någon? Starkt jobbat i så fall!

Aja, nu har de 30 dagarna passerat och jag lyckades omedvetet pricka in Luis födelsedag som första dagen jag “tillåts” äta godsaker igen. Vi får se om jag äter något sött under dagens firande.

Frukosten jag serverade han på sängen i morse bestod faktiskt mest av bullar och croissanter (till Zoes stora lycka). Jag åt dock en bit bröd och jordgubbar. Var inte alls sugen på fikabröd till frukost, men det vet jag inte om jag har varit tidigare heller.

För Zoe var det dock viktigt att få smaka på alla bullar, och varje gång jag berättade för henne att det är pappas födelsedag idag så var det väldigt viktigt att nämna att hon snart också fyller år… 3 år!
Och självklart vet vi det! Jag håller redan i mitt huvud på att välja ut de födelsedagspresenter jag vill ge henne när hon fyller år.

Födelsedagspresent

Självklart är det inte bara Zoes födelsedagspresenter jag har funderat över. Jag har även under en längre tid funderat över vad jag ska ge Luis på hans stora dag (37), och detta år blev det ett nytt set med golfklubbor och tillhörande bag.

Då jag befann mig på landet när jag beställde dessa och gärna inte kunde köra med hemleverans då Luis var själv hemma så beställde jag dem till Dormys butik. Jag fick sedan hjälp av en vän att hämta upp dem och förvara klubborna åt mig tills jag kom hem.

De blev sedan “fint” inslaget med två sorters julklappspapper som jag hittade här hemma i garderoben.

För fler tips på presenter till sin partner så kan du spana in ett tidigare inlägg om presenter som uppskattats här.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *