tårtor
Livet som mamma

Fars Dag

Idag är det Fars dag i Sverige och det vill jag självklart fira. Det är ju Zoe’s pappas första fars dag sedan hon kom till världen. Och vilken pappa hon har! Han är otroligt fin med Zoe och hon älskar att vara med sin pappa. Det är så skönt att vi verkligen kan hjälpas åt här hemma med allt. Även om jag spenderar största delen med henne då han arbetar heltid. Men denna vecka när jag varit sjuk exempelvis så har han tagit henne hela morgonen och låtit mig sova ostört under morgontimmarna.

Så självklart är Luis värd att bli lite firad på Fars dag. Jag hade planerat att fixa lite grejer i veckan men har ju inte mått så bra och har knappt varit utanför lägenheten. Men i morse när jag vaknade så sprang jag ner till ett brunch ställe i närheten som har helt amazing tårtor och köpte med mig några bitar av olika sorter + färskpressade juicer. Tyckte att vi kunde klämma in något nyttigt i tårtkalaset.

morotskaka

Resten av dagen kommer att bli lugn. Jag känner mig däremot mycket bättre än tidigare i veckan så jag hoppas på att vakna upp helt frisk imorgon. Det skulle dessutom vara skönt att komma igång ordentligt med träningen nu under en månads tid innan vi åker till CR. Inte bara för att komma i form igen, utan även för att man mår så himla bra av att röra på sig. Känner verkligen hur mycket mer pigg och alert jag blir av att träna.

Men först blir det lite mer tårta ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *