skansen med barn
blogg

En matig helg

Förutom att det typ är natt klockan 15.00 så älskar jag faktiskt den här tiden på året. Jag älskar iof alla årstider, men jag tycker att denna är lite extra mysig. Igår när det snöade så njöt jag hela promenaden på runt 20 min till Zoes förskola. Älskar när det första snön kommer och folk börjar pynta och hänga upp ljusslingor runt husen. Jag tyckte att det var så trevligt att jag helt glömde bort att lyssna på någon podd eller ljudbok som jag alltid annars passar på att göra.

Förra Fredagen var jag på skansen med Zoe, min syster & hennes dotter samt Zoes bästa kompis och hennes mamma (min kära vän) Bella. Det var superkallt, men också supermysigt. Vi grillade korv och ungarna lekte runt.

Efter Skansen så följde jag med min syster ut till deras hus på Ekerö och spenderade helgen där. Vi hade bestämt att Luis och deras granne Bertil skulle laga något riktigt svenskt och något Mexikanskt under Lördagen. Så det bjöds på kroppkakor till lunch och Mole till middag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *