julklappar barn
blogg

Julklappar till 4 åring och bebis

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag har under flera månaders tid frågat Zoe vad hon kommer att önska sig av tomten. Jag börjar fråga tidigt bara för att se om det är någon/några saker som förblir oförändrade i hennes svar. Då tänker jag att det säkert är saker som hon verkligen vill ha och inte bara något hon råkat se nyligen för att sedan glömma bort. Däremot så fick jag inte alls ut så mycket som jag hade hoppats på att detta “knep”. De två återkommande önskningarna var nämligen:

  • Ett tomtepussel
  • En klibbig låtsas bajskorv

Ringa in i leksakstidning

Jag testade därför ännu ett sätt att försöka se vad hon verkligen önskar sig i jul. Precis som jag själv gjorde som liten så fick hon titta igenom en leksakstidning och ringa in de saker hon önskar sig. Det blev ungefär 50% av tidningens innehåll…

Däremot så kunde jag se på hennes ansikte och höra i rösten vilka saker som hon faktiskt var lite extra intresserad av. Sen känner jag ju mitt barn och vet vad hon gillar. Så i kombination med det så har jag nu hittat ett gäng julklappar till henne.

 

unicorn dress

 

Julklapp till 6 månaders bebis

Maia kan jag ju däremot inte fråga vad hon önskar sig. Och sen tänker jag samtidigt att hon heller inte kommer att bry sig på samma sätt, hon förstår ju liksom inte vad julafton och julklappar är. Minns knappt vad vi köpte till Zoe hennes första jul. Vi bodde i Valencia då och åkte över till familjen i Costa Rica för att fira jul. Tror mest vi fokuserade på att handla med oss julklappar till dem.

Men självklart ska ju Maia också få lite julklappar. Än så länge har jag handlat lite matservis prylar och leksaker som hon kan pyssla med när hon sitter upp och leker.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *