ecco verde adventskalender
blogg

Dec 1 – En perfekt morgon

Det händer inte allt för ofta nu för tiden. MEN ibland händer det att jag får sova lite extra då jag varken ska in till kontoret eller lämna Zoe på förskolan. Och idag var det en sådan dag, då jag kunde ställa klockan lite lite senare och börja dagen med lite må-bra grejer innan det var dags för jobb.

Medans Luis gjorde sig i ordning för att bege sig till sitt kontor så passade jag på att dra mig i sängen och börja läsa i en av de tidningar jag prenumererar på.

När han väl lämnat lägenheten så tog jag mig upp för att köra ett 17 minuter långt yogapass. Efter det gjorde jag en god frukost och öppnade första luckan i min julkalender. Detta år kommer kalendern från Ecco Verde och innehåller endast naturliga och växtbaserade skönhetsprodukter. I första luckan låg det en duschkräm.

Jag kommer senare att dela med mig om mer info kring kalenderns innehåll i form av vad jag själv tycker samt priser och fakta om produkterna.

Yogapasset jag körde i morse

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *