blogg

Julmysiga December

Trots att det blir mörkt redan klockan 14 och minusgraderna blir fler så kan jag inte låta bli att älska December. Det är en så himla mysig Månad och jag bara älskar att glida igenom den full av julkänsla. Då vi inte har bott i Sverige i allt för många år ännu så har vi inte riktigt hunnit samla på oss massor med julpynt. Men för varje år som går så köps det in mer och mer.

Förutom julpynt och mysiga kvällar med massor av tända ljus så älskar jag att gå på julmarknader och andra event. Den senaste veckan har jag varit på både julfest och julbord. Julfesten var på min systers jobb och de hade ordnat det så fint för barnen med pyssel, massor med gott och besök från tomten. Eventet var uppdelat i två på två olika våningar. På ena våningen var barn välkomna och där serverades det inget alkoholhaltigt, medans den andra våningen var för vuxna och där fanns det lite mer vuxna drycker.

Tre dagar senare var jag på julbord med familj och vänner. Totalt var vi 24 personer som bokade julbordet och det var precis lika bra som vanligt.

Imorgon är det dags för julbord nummer två och sedan julfest på kontoret.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *