blogg

Tillbaka i Stockholm

Imorgon är det en vecka sedan vi kom tillbaka till Stockholm. Efter att ha spenderat hela sommaren på vårt landställe så känns det nästan lite konstigt att vara tillbaka. Sommaren gick så himla fort samtidigt som det kändes att man inte alls gjorde lika mycket som man brukar annars om somrarna. I och för sig så visste jag det innan litegrann, jag har ju haft en bebis att ta hand om hela sommaren. Så de gånger det har gått att åka ut med båten eller annat så har jag stannat hemma med bebis.

Däremot så har jag nog slagit rekord i att basta nu i sommar. Med tanke på det väder som varit så har jag tagit till vara på det genom att göra sådant som passar när det är lite kyligare ute.

Jag har även hunnit med lite loppisar, gårdsbesök, små utflykter, åkt raggarbil, ätit en del ute, badat utomhus (en gång) och Kolmården. Så fy skam har ju inte denna sommar varit, men om jag jämför med förra sommaren så har den varit extremt lugn.

Förra sommaren visste jag dock om att det mycket väl skulle kunna finnas en nyfödd liten bebis inför sommaren 2023. Så jag passade på att hitta på en massa saker som jag visste att jag antagligen inte skulle kunna göra denna sommar.

Även om det på ett sätt är skönt att vara tillbaka hemma så saknar jag redan att vara på vårt landställe. Jag mår verkligen bra av att vara i naturen. Det är dessutom väldigt kul för barnen (mina, systerns & kusinernas) att ha varandra där. De springer runt bland de olika stugorna och har världens tomt att leka på som är omringad av grönska. Jag vet själv hur uppskattat det är då jag växte upp där om somrarna som liten.

Sjukstuga

Jag hade lite planer till helgen men det fick jag ställa in. I Torsdag var jag ute i parken och hade lite picknick med en vän och hennes barn och började under dagen känna mig lite hängig. Jag mötte sedan upp min syrra för lite shopping och kände mig ännu mer hängig. Väl här hemma igen så skulle vi umgås men det slutade med att jag gick och la mig sista stunden. Hon fick istället umgås och äta middag med Luis.

Under natten så låg jag sedan och typ badade i mitt eget svett. Jag hade både feber, huvudvärk och halsont. Nu verkar febern ha släppt men jag är fortfarande hängig. Man får ju inte toppenbra sömn när man är själv hemma med en bebis och en fyraåring. Luis är nämligen iväg denna helg i Göteborg på festival.

Så nu sitter jag här hemma i lägenheten och försöker underhålla mina barn så gott det går :p . Som tur är så kunde Zoe springa över till grannen och leka en stund nu på dagen. Men annars har vi:

  • Tittat på films
  • Byggt lego
  • Läst böcker
  • Bakat snabbt bröd
  • Lekt med modellera
  • Sjungit för bebisen

Och lite annat…

2 Comments

  • Tess

    Krya på er fina du <3 Jag har dock inte badat alls i sommar, tusan också haha! Vi har haft väldigt blandat väder och ibland så varma dagar att man dör andra regn och äckel 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *