blogg

De senaste veckorna

Jag har antingen varit upptagen eller inte haft så mycket ork att uppdatera särskilt mycket de senaste veckorna. Efter att jag bytte tjänst i början av September så har jag helt klart haft en hel del mer att göra på jobbet. Som tur är så är det väldigt kul också och jag har fantastiska kollegor 🙂

Men det har självklart inte bara varit jobb. Jag har även umgåtts med vänner och hittat på en hel del skoj med Zoe.

Jag tänkte dela med mig lita av vad jag gjort de senaste veckorna här nedanför:

Firat Zoes kusin som fyllt 1 år, varit ute på promenader och utflykter och hittat på en massa mys med Zoe och hennes vänner.

Sen har jag i vanlig ordning ätit ute en hel del och umgåtts med folk. Det har även blivit en del schyssta luncher på jobbet också (som när vi beställde mat från Beirut Cafe)

Jag har bara jobbat, myst, ätit och roat mig helt enkelt.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *