scentio
Skönhet

Scentio Coconut Face Mask & scrub

Jag älskar allt som har med skönhetsprodukter att göra och testar gärna på nya. Två favoriter som jag använder flitigt här hemma är en ansiktsskrubb och en mask från märket Scentio. Skrubben är inte den bästa som skrubb, men jag tycker den är väldigt härlig att tvätta ansiktet med. jag brukar använda den i duschen och låta den sitta på ett tag om jag inte har tid för att använda masken efteråt.

Ansiktsmasken känns väldigt fet och återfuktande. Tycker den är superhärlig att ha i ansiktet och både produkterna fungerar utmärkt som återfuktare.

Nu till det som är lite sämre. Dessa produkter inhandlades när jag besökte Bangkok. Jag har sett dem online, men priserna är alltid mycket högre än vad de kostar i butik. Så om ni ska besöka Bangkok någon gång så MÅSTE ni besöka butiken Beauty Buffet som säljer dessa. Det är en av mina absolut favoritbutiker där och de har ALLT inom skönhet. Gillar man dessutom söta förpackningar så kommer man bli galen där inne. Jag ville ha ALLT! Men det fick tyvärr inte plats i bagaget :p

 

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *