sushibild
Everyday life,  Restauranger & Caféer

Japansk All you can eat

Jag har tidigare nämnt att de har flera riktigt bra Japanska restauranger här i Valencia med All you can eat. Det fungerar inte som en vanlig buffe där alla går och plockar och geggar med mat, utan här så har man en stor meny med massor av rätter som man kan välja mellan och beställa in. Det är både förrätter, varmrätter, sushi, sashimi, sallader, ALLT!

Du kan beställa in hur många gånger du vill och hur mycket du vill, men du måste äta upp det du beställer in. Lämnar du en bit är det inte hela världen så klart, men du kan inte beställa in hela menyn och sedan bara smaka på flera rätter.

Men jag tycker detta koncept är super! Rätterna är dessutom i lagom små storlekar vilket gör att man lätt kan beställa in ett flertal. Mina favorit är ju sushi och sashimi så min måltid brukar oftast bestå av ett företal sådana rätter och sedan lite annat småplock som jag smakar av mitt sällskap.

Vi har än så länge besökt fyra(?) olika av dessa och två av dem har vi besökt två gånger. Den vi var på igår som heter Kobe är nog favoriten än så länge. De har en riktigt bra och stor meny.

Ps. Det är ingen restaurang du går till om du vill ha en annorlunda kulinarisk smakupplevelse. Detta är ett ställe med schysst sushi och Japanska smårätter till ett bra pris. Ska du besöka Valencia och vill äta på restauranger med det där lilla extra så har jag ett flertal andra tips på lager 🙂

9 Comments

 • Lillan Kind

  Åh jag blir så sanslöst avis när jag läser det här inlägget!? Jag älskar både sushi och att få äta hur mycket jag vill!? Tyvärr är det svårt att hitta bra sushi i mina trakter. Det finns en restaurang som har goda men dyra sushi och små portioner. Så finns det en bufférestaurang som har sushi, men riset smakar kylskåp!?

 • Emma Engström

  Det låter verkligen häftigt! Sushi har jag testat ett fåtal gånger och tycker lite sisådär med smaken, dock ser det sjukt gott ut! Kanske kan lära mig så småningom 😀 <3

 • Joakim

  Good-Kväll, “en bild säger mer en tusen ord”, ell, tycker du också så? Om jag kunde sååå skulle jag ta tag i dessa så sööööta, småååå och aptitliga sushi-bitar, ÄLSKAR ju SUSHI, ;-)..

  Önskar en trevlig onsdagkväll, :-)..

 • Jeanette

  Återigen så tycker jag att det där låter som ett så himla bra koncept! 🙂 Älskar bufféer men som du säger, ibland kan det bli lite kladdigt och äckligt när alla går och petar på allt så detta låter verkligen perfekt. Synd att vi inte har sådant här i Sverige.

  sv: Jag gick ett kandidatprogram i kulturentreprenörskap med etnologi som huvudämne 🙂 Så jag har studerat kulturer och hur vi lever nu jämfört med förr i tiden. Skansen i Stockholm är exempel på ett etnologiskt “museum” så det är sådant jag har hållit på med i tre år 🙂 Ja, arbetstiderna är verkligen så viktiga! Börjar verkligen tröttna på att jag och sambon går förbi varandra här hemma, skulle så gärna vilja äta middag ihop ibland. Men förhoppningsvis får jag ett bättre jobb snart 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *