Göta energi
Samarbeten

Göta Energi

Beroende på hur allt utvecklar sig framöver så kommer det snart att bli dags för mig och Luis att åter röra oss mot Sverige. Vi hade planerat att åka tidigare men på grund av rådande omständigheter världen över så har vi fått skjuta på våra planer. Men det betyder inte att jag inte redan börjat planera för vår ankomst till Sverige. Vi kommer att behöva leta boende, köpa en massa nytt till hemmet och teckna nya avtal för att få vardagen att fungera. 

Ett av de avtal vi kommer att behöva teckna är Elavtal. En av de Elleverantörer som jag har spanat in är Göta Energi. Varför jag har intresserat mig av dem som elleverantör är för att de har väldigt många nöjda kunder, de levererar bra och lättläst information på deras sajt, de erbjuder billiga elavtal och de är huvudpartner till WaterAid som arbetar för att ge människor i utsatta områden tillgång till rent vatten. Förutom att de har prisgaranti på sinat elavtal så är du alltså även med och bidrar till att fler människor har rent vatten.

Göta energi erbjuder flera olika elavtal med låga priser och hög trygghet. Beroende på vad du är ute efter och hur du förbrukar din energi. För mig känns det skönt att kunna kontakta ett företag som kan hjälpa mig att se över vår energiförbrukning och sätta upp ett avtal som passar just oss. 

Förutom att Göta Energi känns som ett genuint och trovärdigt företag så gillar jag deras Facebook sida som delar med sig om diverse tips för att spara el. Exempelvis delar de ett inlägg med flera tips för dig som arbetar hemifrån, vilket både jag och min partner gör. Jag kunde se flera punkter som jag skulle kunna ändra på för att spara ner på energiförbrukningen här hemma. Bara en sådan sak gör att företaget känns levande och bryr sig om sina kunder. Jag ser även att jag kan betala alla fakturor via Kivra vilket är perfekt då jag använder deras tjänst till de flesta betalningar. Med andra ord så ser denna elleverantör ut som en mycket bra kandidat för oss i samband med vår flytt. 

One Comment

  • Joakim

    Mmm, hoppas hemfärd till Sverige går bra.. Ang el så ett bra alt och ett bra tips är att vara m i en elation m typ kundkraft.. Har jag gjort vilket vart jättebra, ???..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *