Inredning / Hemmafix

Måla väggarna inomhus

Under mitt besök hemma i Stockholm denna vecka så har en hel del tid gått åt till att shoppa färgprover och att måla väggar. Precis alla väggar är vita inomhus så det har blivit en hel del att planera då jag gärna har lite andra färger på väggarna än just kritvitt. Jag har även turen att ha haft Bella med mig på mina shoppingrundor, annars hade jag nog glömt både golvskydd och förlängningspinne till rollern.

Efter mycket om och men så kom jag iallafall fram till vilka färger vi ska ha i sovrummet och vardagsrummet. Så de två senaste dagarna har jag spenderat med att måla väggar. SÅ skönt faktiskt. Jag älskar att måla och det har varit perfekt för mig att få ha lite egentid samtidigt som jag haft ett projekt att pyssla med. Små sidoprojekt är ett måste för mig eftersom jag har svårt för att bara vara.

Nu är jag iallafall igång. Har målat i princip hela sovrummet (en runda) och halva vardagsrummet, sen tog maskeringstejpen slut. Resten av helgen har jag planer så vi får se när jag har tid att fortsätta. Men än så länge är jag väldigt nöjd med resultatet. När det är klart så gäller det bara att hitta all inredning jag redan har planerat i mitt huvud att vi ska ha.

PS. Efter att ha målat i två dagar så förstår jag nu ännu mer hur det faktiskt är möjligt för mig att ha glass i både panna och hela hästsvansen typ 8/10 gånger som jag äter glass. Jag var ju typ insmord i målarfärg.

Nu när väggarna börjar bli klara så är det dags att börja planera resten av inredningen till lägenheten. Jag har redan en bild av vilka färger jag vill använda mig av men det skadar ju aldrig att ta emot lite extra av härliga inredningstips. Det finns alltid något spännande att ta del av som man kanske inte har tänkt på innan.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *