blogg

En riktigt bra dag

Som började med att jag vaknade innan väckarklockan ringde. Då Zoe sov hos sin mormor och morfar och jag jobbar hemma på Torsdagar så kunde jag ställa larmet lite senare idag. Något jag verkligen såg fram emot då jag har varit extremt trött denna vecka.

Men larmet som var satt till 08.00 behövdes visst inte då jag vaknade av mig själv strax efter 07. Detta gav mig tid att börja dagen med ett härligt yogapass för att väcka kroppen till liv ordentligt innan det var dags att sätta igång och jobba. Jag brukar köra pass via youtube och har flera favoriter som jag följer. (kan börja dela pass igen).

På lunchen hann jag dessutom med en kortare springtur utomhus + två korta träningspass med fokus på armar, rygg och rumpa. SÅ SKÖNT! Klippet nedan är ett riktigt bra arm och rygg pass.

Bananparken

Förra helgen så tog vi en sväng bort till invigningen av Bananparken. Den ligger vid Lasse Åbergs museum och passande nog så spelade Electric Banana band. Det var alltså Zoes första livespelning men hon var tyvärr inte imponerad :p

Däremot tyckte hon att parken var riktigt rolig. Det gjorde även jag, som liten hade jag älskat denna park! Allt går i temat banan och det finns gungor, cyklar, klätterställningar, rutchkana, studsmatta, hemliga djungelstigar i buskarna och massor med annat skoj. Däremot så kryllade det verkligen av folk denna dag, vilket var väntat, så vi planerar att besöka parken igen en annan dag då det förhoppningsvis är mycket färre folk.

Men har du möjlighet att ta dig till Bålsta med dina barn så rekommenderar jag verkligen denna park! Zoe har sagt flera gånger efteråt att hon vill åka dit igen.

Det var för övrigt väldigt viktigt för Zoe att berätta för mig ( ca 100 gånger) att jeansen (som hon har på sig på bilderna) bara är hennes byxor och inte alla andras!

Nu är det två tröttmössor här hemma som ska sova strax… eller ja, ena sover redan. Jag tänkte lägga mig och kolla på serien jag följer just nu. När jag kollat klart på den så kanske den åker upp på denna sida över tjejiga Netflix serier!

Är det f.ö någon annan jag som inte kan fatta att det redan är Fredag imorgon… igen!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *