speedheater
Samarbeten

Speedheater

Inlägget är i samarbete med Speedheater

Är det något som har varit positivt i denna självisolering i år så är det att jag har kunnat arbeta lite mer med min kreativa sida igen. Jag spenderade ungefär hela sommarhalvåret på mitt sommarställe vilket de flesta av er redan vet. Innan jag anlände till mitt sommarställe så hade jag en massa projekt planerade. Men det är inte alltid orken finns när man är småbarnsförälder så jag hann inte ens med hälften denna sommar (desto mer att se fram emot inför nästa). Men ett projekt som jag faktiskt hann med var att fixa en uteplats till en av de mindre stugorna. 

För att göra detta så satte vi ihop ett gäng lastpallar till en soffa och ett bord. Däremot tyckte jag att bordet behövde fixas till lite mer och skruvade därför isär ett gammal utebord i blå färg som vi inte längre använde. Det första jag var tvungen att göra var att skrapa bort all färg från det. Det tog ju sin lilla tid samtidigt som bordet under tog en hel del stryk. 

Färgskrapa elektrisk

Hade jag istället haft en färgborttagare från Speedheater så hade bordsytan under färgen kommer mer lindrigt undan. Denna produkt använder sig av ir-värme som gör att färgen värms upp och lossnar snabbt för att du sedan ska kunna skrapa av den enkelt. Speedheater fungerar att använda på både små och stora ytor. Det betyder att den fungerar utmärkt vare sig du ska ta bort färg från hus, bord eller produkter av mindre storlek. 

Som tur är så skulle det bordet jag arbetade med vara lite slitet. Men hade jag däremot arbetat med ett finare bord så hade jag inte varit särskilt nöjd över hur slitet bordet blev under färgen av skrapan. Så tills nästa projekt vet jag nu om att produkt finns att använda sig av. Då slipper möbeln bli förstörd och arbetet går dessutom mycket lättare. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *