Samarbeten

Fåtöljer hos Nilssons i Svedala

Inlägget är i samarbete med Nilssons i Svedala.

Det finns få saker som är så skönt som att luta sig tillbaka i en bekväm fåtölj efter en lång och hektisk dag. Att kunna slå på sitt favoritprogram på tv, kunna läsa en bra bok, eller bara njuta av lugnet samtidigt som man sitter bekvämt och avslappnat i en fåtölj kan vara bland det bästa som finns. Jag minns när Zoe var nykläckt och man knappt fick sova under nätterna. Då var det så himla skönt att ha en fåtölj att kunna sitta halvsovandes i samtidigt som man matade henne, eller luta sig tillbaka i samtidigt som hon tog en tupplur ovanpå min mage.

Förutom att fåtöljer är bekväma så är de dessutom en trevlig inredningsdetalj att ha i hemmet. I vardagsrummet framför tvn, eller i en myshörna man har skapat i sitt hem bara för att kunna få ta det lugnt och bara vara ibland. Oavsett vad man ska ha fåtöljen till så vill man gärna ha en modell som passar resten av hemmet samt en möbel av bra kvalitet. Den ska ju förhoppningsvis vara en del av hemmet under många kommande år. 

Hos Nilssons i Svedala så finns det massor av modeller av bra kvalitet som passar de flesta smaker. Du finner både vanliga modeller, de som går att luta bakåt till liggläge, samt de med tillhörande fotpall för att vila trötta ben på. De kommer dessutom i flera olika färger och material för att just du ska kunna hitta något som faller dig i smak. Det finns även ett brett utbud av accessoarer och tillbehör till fåtöljerna. Varför inte piffa upp din nya möbel med en mysig pläd, ett par kuddar eller en värmande filt att mysa under i vintermörkret? Med varje fåtölj så kommer det även skötselråd för att du ska kunna ta hand om den så bra som möjligt under alla år ni kommer att ha tillsammans. 

Inredningsbutik i Svedala och webbutik

Bor du eller har vägarna förbi Svedala så kan du alltid besöka Nilssons butik. Där kan du i lugn och ro titta runt bland möblerna, provsitta i fåtöljerna och rådfråga de som arbetar i butiken. Kan du inte åka till butiken själv så har de även en webbshop online där du kan bläddra runt bland deras sortiment och sedan få möblerna hemlevererade. Du kommer då att få hem dina nya möbler direkt levererade till dörren. 

Är du osäker på vad du vill ha för fåtölj så kan du boka en inredningsexpert hos Nilssons. Där kan du få både rådgivning och hjälp med planering för att inreda och dekorera ditt hem med dina nya varor. Du får då bland annat tips och råd om både material och färg. Berätta vad du är ute efter och dela med dig av en bild av det rum som planeras att inredas. Du kommer sedan att få ett visuellt förslag av en inredningsexpert. Perfekt om man inte är helt säker på vad det är man är ute efter. 

Förutom fåtöljer så erbjuder även butiken massor av andra varor inom inredning. Du kan bläddra bland olika kategorier som är anpassade efter varje rum både utomhus och inne. Ett tips är att även spana in deras sida med julklappstips där du hittar massor av spännande inredning som som passar att ge bort som present. 

One Comment

  • Amanda (Swedish Passport)

    Skulle så himla gärna vilja ha en fåtölj här hemma men har fått inse att det inte får plats, tyvärr. När vi flyttar till något större är det dock jag som ska ha min egen lilla myshörna med fåtölj och fluffigaste filten 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *