bar i valencia
Everyday life

Söndag i slutet av April

Gud vad April Månad har gått fort! Känns som att det nyss var början på April, jag längtade efter att få besök av Mamma och syster för att sedan följa med till Sverige och fira Påsk. Och så swishade allt förbi bara och nu har jag varit tillbaka i Spanien i 5 dagar. Men det är skönt att vara tillbaka i vardagen lite. Jag har trots allt en hel del att fixa med. Jag har ju nämnt tidigare att jag har något roligt att berätta för er alla. Men jag måste tyvärr hålla på det här i bloggen i ett par veckor till. Men snart 🙂

Utöver det så har jag haft några riktigt lugna och sköna dagar här hemma. Idag blev det ett par timmars strandhäng och sedan hem för att fixa med lite jobb. Under kvällen kollade jag änu en gång på det senaste Game of Thrones avsnittet för att förbereda mig riktigt mycket inför morgondagen. Vi ska nämligen ha över ett gäng vänner för att äta middag, spela spel och kolla på Battle of Winterfell. Som jag längtar!

Lite bilder från när mamma och syster var på besök

En mysig stad som ligger precis utanför Valencia ca 35 minuters promenad från mig. De kallar den för Lilla Venedig då den har små kanaler med båtar.

Stranden som jag bor precis vid.

Jag och mamma

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *