Livet som mamma

Komma ut & andas frisk luft

Ibland undrar jag om jag sover för mycket de mornar jag har sovmorgon? Vi kör ju varannan dag här hemma. Men jag tror nog att jag faktiskt är piggare de dagar jag går upp med Zoe, trots att hon vaknar mellan 05.00 – 06.00. Alla behöver vi ju olika mycket sömn och jag misstänker att mitt sömnbehov ligger på runt 7 timmar per natt. Sover jag 8 – 9 timmar så är jag helt mosig i skallen dagen där på. Jag ska gräva lite mer i det efter att jag beställt hem min nya Fitbit. Älskar att mäta sömnen med de klockorna. Min gamla fungerar fortfarande med bandet är trasigt efter att bebis Zoe pillade på det för längesen. Vet inte hur hon lyckades men någonting gick sönder :p

Idag var det iallafall en “mosig i huvudet dag”. Trots det så rullade det på galant på jobbet. Däremot fick jag verkligen anstränga mig i slutet. Att vara mosig i huvudet OCH stirra in i en datorskärm hela dagen är ingen bra kombo.

Dessa dagar blir jag alltid extremt sugen på sötsaker också. Jag vill gärna ha en nybakad saftig bulle till mitt kaffe. MEN den absolut bästa medicinen är ju att komma ut och röra på sig och andas in den friska luften. Tyvärr kände jag inte att jag hade tid med det under dagen. Däremot så var jag utomhus med Zoe i cirka 2 timmar efter att jag hämtat upp henne på förskolan. Vi gick till en rolig lekpark i närheten av där vi bor och lekte (ja, båda två). Zoe älskar att få putta ner mig från rutschkanan och jag ställer ju självklart upp. Sen tycker jag ju också att det är rätt kul att åka rutschkana, det ska vi inte sticka under stolen med.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *