födelsedagspresent 3 åring
Everyday life

Presenter till 3 åring

Jag älskar att köpa presenter och brukar alltid fundera över vad jag själv skulle vilja ha när jag handlar. När det kommer till födelsedagspresenter till barn så försöker jag minnas vad jag själv tyckte var roligt i samma ålder. Tyvärr så kanske inte minnet är superstarkt från när man var 3 år. Men som tur är så blev Zoe jätteglad för alla presenter hon fick när hon fyllde 3, och jag tänkte därför dela med mig av några av dessa som tips till er.

  • Greta Gris Dockhus – Denna present var en riktig succé! Jag minns själv hur jag gillade att sitta och pyssla med små dockhus (typ star castle) och leka med små figurer som liten. I detta dockhus kan man dessutom spinna på ett hjul så att det blir dag och natt. När man spinner på hjulet så tänds och släcks även lampor samt så kommer det en berättarröst som säger något om dagen eller natten.
    Det finns även ett par knappar där någon av karaktärernas röster börjar prata när man klickar på dem.
  • Barbie – Jag själv var aldrig något barbie fan, men jag har märkt att Zoe har tyckt att dessa dockor varit roliga när hennes vänner har haft med sig sådana ut. Så hon blev jätteglad när hon inte bara fick en, utan tre barbies + en hel familj.
  • Pärlplattor – Zoe älskar att pyssla och pilla med småsaker. Detta är perfekt att sitta ner tillsammans med och bygga ihop så pärlplattor.
  • Katt som kan blunda – Superspännande med ett leksaks-husdjur som dessutom kan blunda med ögonen. I den medföljande borsten så sitter det en magnet som gör att ögonen stängs och öppnar i takt med att man borstar katten på huvudet.
  • Pussel – Zoe är ett stort fan av pussel och kan sitta ner under längre stunder och pussla ihop alla bitar flera gånger på rad. I takt med att hon blir äldre så brukar vi utöka antalet bitar också. I detta pussel är det 24 bitar vilket är ett perfekt anta fr Zoe nu.
  • Trädgårdsbowling – Denna har vi bara testat inomhus än så länge och Zoe tyckte att det var jätteskoj! Både hon och jag uppskattar leksaker som är lite mer aktiva. Det är perfekt när det är mycket energi i de små benen.

/Inlägget innehåller affiliatelänkar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *