Everyday life

Min helg

Förra veckan lyckades jag klämma in en hel del hemmaträning och fick rejäl träningsvärk på köpet. Jag tycker att det är så himla nice att kunna träna hemma till youtube videor. Varför har jag inte gjort det mer tidigare? Antagligen för att jag har haft ett gym att gå till. Men nu när man försöker hålla sig mer isolerad så har detta verkligen gett mig mycket. Kommer helt klart att fortsätta med det. Ska även dela med mig lite mer av videor som jag gillat att träna till 🙂

Jag har dessutom tillgång till en våg nu också som ska visa hur många procent av min vikt som är fett, muskler, vatten osv. Kan ju vara kul att se om muskelmassan ökar lite med tiden.

Utöver det så har jag bara ätit gott och myst hela helgen. Tog en promenad igår och stannade vid ett utomhus café där vi åt en saffransbulle och drack kaffe. Mysigt att komma ut och göra något.

Denna vecka står det jobb på schemat och sedan bär det av till sommarstugorna för att fira jul. Eftersom att vi båda arbetar hemifrån så kommer Zoe dessutom att vara ledig i 3 veckor så att vi kan hjälpa till att avlasta förskolan lite under jul och nyår.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *