tonymoly skönhet
Everyday life,  Inlägget innehåller affiliatelänkar,  Skönhet

Koreanska skönhetsprodukter

Jag har under mina besök i Sverige sett att det blir allt mer vanligt med skönhetsprodukter från Sydkorea. Jag förstår verkligen varför. Koreanska skönhetsprodukter är oftast riktigt bra och har förpackningar som är oemotståndligt söta. Köpte på mig en hel del när jag resta runt i Asien och jag älskade precis ALLT!

Nu har de fått in ett nytt skönhetsmärke hos Lyko från TonyMoly för den som är nyfiken på att spana in dessa. De produkter du ser nedan tycker jag själv ser väldigt intressanta ut.

TonyMoly

Det Koreanska skönhetsmärket TonyMoly har funnits sedan år 2006 då det startades upp i Seoul. Då märket snabbt växte i popularitet i hela Sydkorea så tog det inte många år innan deras produkter började gå att köpa i överila delar av världen. TonyMoly är kända för sina högkvalitativa ingredienser och sockersöta förpackningar.

Deras forskningsavdelning spinner alltid för fullt för att ta fram ny och förbättrad hudvård. Jag är glad så länge de fortsätter för vem vill inte ha högkvalitativ hudvård i kreativa och söta förpackningar?

TonyMoly hos Lyko

 

korean beauty

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *