hästholmen 31an glass cafe
Everyday life

En tripp till Hästholmen

Då det var så jäkla varmt igår så bestämde vi oss för att ta Rikards (min kusin) bil och köra nedcabbat till Hästholmen och svalka oss med lite glass i hamnen. 31ans Cafe som ligger i Hästholmen har vunnit flera priser för sin goda glass och även SM-guld i glass. Tyvärr så ska de stänga ner efter denna sommar så vi får passa på att njuta ordentligt nu av deras glass.

31ans chokladglass

Jag beställde en bägare med smakerna choklad och saltlakrits. Riktigt god smakkombo men kanske inte den bästa kombon när det kommer till färger då jag är extremt grisig av mig när jag äter glass. Lakritsglassen började dessutom smälta ganska snabbt och jag hade inom 5 minuter glass över hela händerna, armarna och på benen. Av någon konstig anledning lyckas jag också alltid att få glass i pannan och andra ställen i ansiktet. Men vad gör det när glassen är god 😀

Tips! Ät inte saltlakritsglass om du är ute på dejt. Du kommer att se ut som en tant med rutten mun och en hel dosa lössnus mellan tänderna. Det blir med andra ord en garanterad kyssfri kväll.

hästholmen hamn

Nu blir det snart en mumsig räksallad till middag med ett glas alkoholfritt mousserande vin. Jag tycker nämligen att det finns anledning att fira lite ikväll.

 

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *