Everyday life

En liten uppdatering

Jag har varit så trött den senaste veckan och inte alls haft tid att uppdatera här. Förra helgen var det full rulle och när det har varit lugnt har jag halvt känt mig som en zombie. Men jag ska försöka få klart några inlägg som jag faktiskt påbörjade för flera veckor sedan. Vi får se hur det går denna vecka med allt.

Kläder från Gugguu

Jag vill börja med att tacka Gugguu för jättefina kläder som de skickade till Zoe. Riktigt söta och man känner att det är bra kvalitet på kläderna. Älskar dessutom färgerna. Kommer att ta mer bilder senare när Zoe har på sig kläderna också.

Förutom det fina paketet som kom levererat så har jag hunnit med en hel del på senaste. Träffat gamla vänner. Ätit en massa god mat. Zoe har busat massor med kompisar och det är så kul att se henne springa runt och jaga/bli jagad av andra småttingar samtidigt som de skrattar för fullt.

Jag har även hunnit med en hel del träning. Både inomhus och utomhus. Två gånger denna vecka har jag kommit ut på springturer under lunchen i det fina vädret. Man får passa på när solen skiner. Nästa vecka lär det inte bli lika mycket joggingturer tyvärr.
PS. Jag ska bli bättre på att dela träningsvideor att följa hemifrån. Det är nog inte bara jag som undviker gymmet dessa dagar och måste hitta motivation till att träna själv. Så varför inte dela med mig av min motivation 🙂

/Inlägget innehåller adlinks

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *