naobay detox ansiktsvatten
Inlägget innehåller affiliatelänkar,  Skönhet

Recension – Naobay Detox Illuminating Micellar water

Nu har jag använt ansiktsvattnet från Naobay som jag fick i förra månadens LookFantastic Box ett tag och jag älskar det. Som jag tidigare nämnt så älskar jag märket Naobay sedan tidigare. Framför allt när det kommer till rengöring. Men jag har inte testat deras ansiktsvatten tidigare, men det kommer jag absolut att fortsätta med nu.

Vad är Naobay Detox Illuminating Micellar Water?

Produkten är ett ansiktsvatten/rengöring som rensar bort orenheter från huden och förbereder den för att bli återfuktad. Den innehåller grönt te och hallon som skyddar mot miljöföroreningar, och citron, salvia och aloe vera som återfuktar och lugnar huden. Denna produkt rekommenderas för de som är ute efter effektiv och mjuk rengöring som är skonsam mot huden.

Hur använder man produkten?

Kläm ut lite av vattnet på en bomullspad och torka sedan lätt i ansiktet.

Vad tycker jag om produkten?

Jag tycker den fungerar riktigt bra. Först och främst så luktar den underbart, precis som de flesta andra av deras produkter. Sedan märker jag hur den fångar upp orenheter och sminkrester som inte försvunnit då jag tvättat ansiktet med make-up remover eller tvål.

Naobays produkter har dessutom ett högt innehåll av naturliga och organiska ingredienser som är biologiskt nedbrytbara och Ecocertifierade samt cruelity-free.

 

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *