blogg

Vecka 19

Ännu en intensiv med härlig vecka har passerat. Jag har varit nervös, jag har skrattat, jag har hållit i presentationer, jag har ätit ute, jag har njutit av gott vin, jag har umgåtts med vänner och följt Eurovision. Och sist men inte minst så har jag lekt och busat massor med Zoe. En aktivitet som är ihållande vecka för vecka.

Zoe och jag har dansat en massor. Läst boken om spöktåget 53958450 gånger. Haft picknick. Lekt med leksaker utomhus. Testat nya parker. Och annat skoj som man kan hitta på tillsammans.

Veckans restaurangbesök blev Nem Nem och Stockholm Fisk. Mycket gott hos båda två! Det lär helt klart bli återbesök på både ställena.

Härliga frukostar i solen och födelsedagsfirande på jobbet. Två trevligheter jag har roat mig med under föregående vecka.

När jag bestämde mig för att jag förtjänade en riktig myskväll med godsaker mitt i veckan. Och jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av detta vin som jag inte hade smakat förut. Det var riktigt gott!

Casual Friday

En trevligare Lördagskväll!

Kan man avsluta veckan på ett mysigare sätt än med picknick i solen tillsammans med någon man älskar? Även Bärry White och Snoop Dog fick haka på en stund.

Vecka 20

Även denna vecka kommer tillsammans med massor av planer. Måndag har redan passerat vilket följs av två dagar på hemmakontoret. Veckan ser ut att bjuda på riktigt härligt väder också så det ser jag fram emot. Speciellt då jag har halvdag på Fredag 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *